Home

Daft
Hotel

Welcome home!

Boutique & Musique 
Nature, design &
hospitality

#MusicIsTheAnswer

Daft
Hotel
Welcome Home

Daft Hotel is een plek voor artiesten en toeristen, voor influencers & boeddhisten. Eigentijds en eigenzinnig. Hip en hedendaags design, verscholen in de Ardense bossen. Geniet van een craft beer uit de honesty bar, bingewatch op Netflix in de homecinema of plons in het binnenzwembad met onderwatermuziek

Daft Hotel gaat voor “a new kind of hospitality”: een écht thuisgevoel, met de extra service er bovenop. 

Alles ademt hier muziek. Ons verhaal begon met Daft Music Studios: onze opnamestudio vlak naast het hotel. Van Belgische klassieke ensembles tot internationale EDM producties… Music is our answer en dat zal ook jij als hotelgast geweten hebben!  

Come stay & play with us!

Experience
Daft Sessions

Daft Hotel & Music Studios organiseren een uniek concertweekend in het diepst van de Ardennen. Ga mee op reis en ontdek Daft Music Studios, de thuisbasis van vele internationale artiesten.


Weekend Programma

Vrijdag 24.06
Check-in vanaf 17u00, installeer jezelf, profiteer van de opening van Bar Publik, onze zomerbar met DJ en foodtrucks, en neem een kijkje in Daft Music Studios!

Zaterdag 25.06
Neem een heerlijk ontbijt, ontspan en geniet van onze tuin, zwembad, strandje aan de rivier & de omgeving (hike or bike?), de foodtruck court gaat open om 17u00, de concerten starten om 18u00 in de opnamehal van Daft Music Studios

Zondag 26.06
Ontwaak na een goede nachtrust, neem een heerlijk ontbijt en chill, check-out om 13u00

Wij bieden overnachtingen aan in een hotelkamer of glamping tent (tot 4 personen). De beste plek om deze zomer te chillen en te genieten van livemuziek met je vrienden of gezin!

Sleep